banner na slevy
 

Přihlášení



Reklama

 
 
Ostatní nepečené cukroví
MANDLOVÝ MARCIPÁN
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

125 g moučkového cukru, 125 g jemného krupicového cukru, 250 g mandlí, 2 bílky, 1 lžička citronové šťávy, mandlová tresť. Oloupané mandle necháme dobře proschnout. Umeleme na jemnou drť (nejlépe v kávovém tříštivém mlýnku). Smícháme s cukry, bílky, citronovou šťávou a kapkou mandlové tresti. Vypracujeme vláčné těsto, které můžeme barvit potravinářskými barvivy.

 
FALEŠNÝ MARCIPÁN
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

3 lžíce moučkového cukru, 3 lžíce sušeného mléka, 1 bílek. Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme tvary. Nebo hmotu obarvíme potravinářským barvivem a modelujeme.

 
DVOUBAREVNÁ KOKOSOVÁ ČOKOLÁDA
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

70 g prosetého moučkového cukru, 150 g ztuženého 100% tuku, 2 lžíce sušeného mléka, 50 g kokosové moučky. Nad parou rozpustíme tuk, vmícháme ostatní suroviny. Nalijeme do poloviny vypláchnutých formiček. Zalijeme tmavou čokoládou. Rozpustíme nad parou 250 g 100% ztuženého tuku, vmícháme 250 g moučkového cukru prosetého se 100 g kakaa a 2 lžícemi Solamylu. Tmavou čokoládu nalijeme do formiček na mírně zatuhlou bílou čokoládu.

 
KOKOSOVÁ ČOKOLÁDA
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

300 g moučkového cukru, 250 g 100% ztuženého tuku, 20-40 g sušeného mléka, 50 g kokosové moučky, 50 g kakaa, 2 lžičky jemně mleté kávy, 1 vanilkový cukr. Nad parou rozehřejeme tuk, přidáme ostatní suroviny, mícháme (nesmí vařit). Dáváme do vodou opláchnutých formiček a necháme v chladu ztuhnout.

 
OŘECHOVÁ ČOKOLÁDA
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

250 g moučkového cukru, 250 g 100% tuku Omega, 100 g kakaa, 40 g mletých ořechů, 5 lžic Solamylu. Nad parou rozpustíme tuk, vmícháme cukr prosetý s kakaem a Solamylem. Mícháme, až se hmota spojí odstavíme, vmícháme ořechy. Plníme do formiček vypláchnutých studenou vodou.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 5 z 13