Slevy od Slevomatu
 

Přihlášení



Reklama

 
 
Ostatní nepečené cukroví
BURIZONOVÝ ZÁVIN
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

Ze 300 g kryst. cukru uděláme karamel, přilijeme 1 Salko a mícháme. Přidáváme po kouskách 80 g tuku a dohladka vymícháme. Přidáme 200 g burizonů a necháme vychladnout. Vytvarujeme válečky, (můžeme plnit do tlačenkových sáčků), které necháme ztuhnout a krájíme na tenké plátky.

 
ČOKOLÁDOVÉ KAŠTANY
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

2 čokoládové tyčinky Ledových kaštanů, 400 g čokolády na vaření, 1 slazené kondenzované mléko, 250 g ztuženého tuku, 1/8 másla, rum. Kondenzované mléko vaříme 2 hodiny ve vodní lázni na karamel. Vychladlé utřeme s máslem a trochou rumu. Ledové kaštany, čokoládu a ztužený tuk rozpustíme nad parou a rozdělíme na dva díly. Do papírových košíčků plníme rozpuštěnou čokoládu, karamel a dolijeme čokoládou. Necháme v chladu ztuhnout.

 
PIŠKOTOVÉ KULIČKY
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

200 g ml. cukru, 250 g másla, 2 vejce, 200 g mletých piškotů, 6 Tatranek nebo Horalek, trochu rumu. Máslo utřeme s cukrem, žloutky a rumem, přidáme Tatranky a piškoty. Nakonec vmícháme sníh z bílků, tvarujeme kuličky, obalujeme ve strouhané čokoládě.

 
BURISONOVÝ CHLEBÍČEK
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

1 balíček bílých burisonů, 200 g mléčných karamelových bonbónů, 250 g tuku Hera, 3 lžíce rumu, 2 lžíce kakaa. Ve vodní lázni rozpustíme tuk společně s karamely. Vmícháme kakao, rum a vymícháme do hladka. Do směsi nasypeme burisony a promícháme. Směs dáme do alobalem vyložené chlebíčkové formy, důkladně upěchujeme a necháme v chladničce do druhého dne ztuhnout.

 
KARAMELOVÉ KORNOUTKY
Recepty - Ostatní nepečené cukroví

Neslazené oplatky nakrájíme na čtverečky 5x5 cm a nad parou z nich vytvarujeme kornoutky (nahřejeme, stočíme do kornoutku a zasuneme do sklenice). Okraje kornoutku namáčíme v čokoládové polevě, obalujeme ve strouhaných oříšcích. Plníme karamelovým krémem. Vaříme uzavřenou plechovku slazeného kondenzovaného mléka asi 2 hodiny. Vyšleháme 300 g másla s vychladlým karamelem a 2 lžícemi cukru.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 1 z 13