Přihlášení



Reklama

 
 
Nepečené salámy a rolády
ESÍČKOVÁ KÁVOVÁ ROLÁDA
Recepty - Nepečené salámy a rolády

2 balíčky sušenek Esíčka, 1 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce kakaa, 4 lžíce silné černé kávy, trochu rumu. Sušenky jemně pomeleme, smícháme s ostatními surovinami, vypracujeme. Hmotu rozválíme na alobalu posypaném moučkovým cukrem a potřeme máslovým krémem. Utřeme do pěny 100 g másla, 2 lžíce moučkového cukru, 2 žloutky a ochutíme rumem. Potřený plát svineme pomocí alobalu do rolády, necháme ztuhnout v chladničce.

 
SUŠENKOVÁ PLNĚNÁ ROLÁDA
Recepty - Nepečené salámy a rolády

200 g levných sušenek, 160 g moučkového cukru, 80 g másla, 3 lžíce kakaa, 3 lžíce rumu, 1 bílek. Pomleté (nebo podrcené) sušenky zpracujeme s ostatními surovinami. Vyválíme 2 stejně velké placky na alobalu posypaném moučkovým cukrem a potřeme každý máslovým krémem. Utřeme do pěny 130 g másla s 1 vrchovatou lžící moučkového cukru, 1 žloutkem, 1 vanilkovým cukrem, trochou rumu. Pomocí alobalu svineme, zabalíme a necháme v chladnu ztuhnout.

 
KOKOSOVÁ ROLÁDA
Recepty - Nepečené salámy a rolády

100 g strouhaného kokosu, 100 g moučkového cukru, 100 g másla, 2 lžíce kandovaného ovoce, citronová šťáva. Máslo utřeme s cukrem, přidáme kokosovou moučku a citronovou šťávu. Na fólii nebo alobal vyválíme obdélník (7x25 cm), střed posypeme kandovaným ovocem. Svineme a upravíme do úhledné roládky. Necháme v chladničce ztuhnout. Polijeme čokoládovou polevou.

 
PIŠKOTOVÁ NEPEČENÁ ROLÁDA
Recepty - Nepečené salámy a rolády

200 g mletých piškotů, 100 g moučkového cukru, 150 g másla, 1 vejce, 2 lžíce rumu. Ze surovin propracujeme těsto, které vyválíme na pocukrovaném pergamenovém papíru na placku 5 mm silnou. Potřeme kakaovým krémem. Utřeme 100 g másla se 100 g moučkového cukru, 3 lžičkami kakaa a 1 nastrouhaným žloutkem. Potřený plát svineme, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce ztuhnout.

 
SRNČÍ HŘBET-STUDENTSKÁ PEČEŤ
Recepty - Nepečené salámy a rolády

250 g moučkového cukru, 250 g 100% tuku, 3 vejce, 100 g sekaných ořechů, 3 Tatranky (Horalky), 3 polévkové lžíce kakaa, 100 g rozinek (namočených v rumu), 1 sáček želé bonbonů. Tuk s cukrem, vejci a kakaem mícháme ve vodní lázni. Až je hmota hladká, přidáme nadrobno nakrájené Tatranky, nakrájené bonbony, ořechy a rozinky. Vše důkladně promícháme a nalijeme do máslem vymazané formy srnčího hřbetu a necháme ztuhnout. Krájíme řezy.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 3 z 5